Almanya Vizesi Seyahat Sigortası

Almanya Vizesi Seyahat Sigortası

Almanya Vizesi Seyahat Sigortası

Almanya diğer Schengen üye devletlerinde olduğu gibi vize alabilmeniz için zorunlu seyahat sigortası istemektedir. Almanya vizesi seyahat sigortası nedir diye düşünürsek; seyahatinizin başladığı andan itibaren herhangi bir ani rahatsızlık, yaralanma, kaza ve ya vefat durumunda sizin her türlü tedavi ve nakil masraflarınızı karşılayan bir sigorta türüdür.

Almanya vizesi alabilmeniz için seyahat sağlık sigortası zorunludur. Seyahat sağlık sigortanız yok ise konsolosluk size asla vize vermez. Yolculuk esnasında ya da Almanya’da kaldığınız süre boyunca sizin ve sağlığınızın garanti altında kalması için bu uygulama gerekli ve şarttır. Diğer ülkeler de seyahat sağlık sigortası uygulamasını zorunlu tutmaktadır. Okumaya devam et

Almanya Ticari Vizesi

Almanya Ticari Vizesi

Almanya Ticari Vizesi

Almanya, Türkiye ile ticareti yoğun olan bir ülkedir. Karşılıklı yapılan ithalat – ihracat ile hem dostluklarına hem de ülke ekonomilerine güç kazandırmaktadırlar. Almanya’dan ülkemize gelen yatırımcı sayısı her geçen gün hızla artmaktadır. Buna karşılık Türk iş adamları da uygun gördükleri ve Almanya tarafından kabul edilen projelerle kendilerini Almanya iş sahasında yer edinmektedirler. Türklerin yoğunlukta olduğu iş alanları; gurme, tekstil, inşaat ile özel sektörde serbest çalışmadır. Almanya ile ticaret yapmak için Almanya ticari vizesi almak yeterlidir.

Almanya’nın sosyal ve ekonomik haklar sağlaması, işsizlik parası ödemesi, emeklilik avantajları ve geniş iş alanı sunması; Almanya’da çalışmak isteyenlerin Almanya’ya olan ilgisini günden güne arttırmaktadır.
Okumaya devam et

Almanya vize başvurusu

almanya vize başvurusu

almanya vize başvurusu

Diğer ülkelerde olduğu gibi Almanya içinde vize sonuç değerlendirmesi hemen hemen aynıdır. Ülkelerin uyguladığı vize değerlendirme sonucuna göre vize başvurunuz ya kabul olur ya da ret cevabı alırısınız.

Almanya vize başvurusu; Almanya göçmen kanunu, göçmen mevzuatı ve kamu idare kanununa göre değerlendirilir. Bu kanunlara uygun olup olmadığınızın araştırılması ve değerlendirilmesi için de sizden istenilen belgelerin tam ve doğru bir şekilde konsolosluğa ibrazı gerekmektedir. Eksik belgeler değerlendirme sürecini olumsuz etkilediği gibi konsolosluğun durumunuza göre sizden ek belge talep etme hakkına sahip olduğunu unutmayınız. Gerek görüldüğü yerde ek belge ve ya belgenin noter yeminli Almanca tercümesi istenilir. Belgeleriniz tam olduğu halde Almanya vizenize ret cevabı alabilirsiniz. Okumaya devam et

Almanya Vizesi Genel Bilgi

Almanya Vizesi hakkında genel bilgi

Almanya Vizesi hakkında genel bilgi

Almanya, ülkemizde vize başvurusu kabul eden en yoğun konsolosluğa sahiptir diyebiliriz. Uzun yıllar Almanya’ya yapılan seyahatler gerek konsolosluk gerekse hükümet olarak bazı iyileştirmeler ve düzenlemeler yapılmasına sebep olmuştur. Her sene düzenlenen uygulamalarla ve eklenen belgelerle Almanya’ya gidişler Almanya hükümeti tarafından kontrol altına alınmaya çalışılmaktadır.

Almanya’ya kısa süreli vize girişleri kadar uzun süreli, oturum ve çalışma hakkı almak için de girişler yapılmaktadır. Almanya turistik vizesi ve Almanya ticari vizesi başvuruları genellikle kısa sürelidir. Yani 90 günden az bir süre sayılmaktadır. 90 günü dolan Almanya vize sahibi kişinin bu süreyi tamamladığında ülkesine dönmesi gerekmektedir. Okumaya devam et

Almanya Öğrenci Vizesi

Almanya Öğrenci Vizesi ; Almanya’da eğitim hakkını sürdürmeye hak kazanmış veya Almanya’da bir özel üniversiteye kayıt olmuş öğrenciler için geçerlidir.

Kabul edildiğiniz okuldan alınmış davetiye
Türkiye’deki okulunuzdan transkript,
Türkiye’deki okulunuzdan öğrenci belgeniz
Maddi durum belgeniz
2 biyometrik Fotoğraf
1 Yıl Geçerliliği olan Pasaport
30.000€ teminatlı seyahat sağlık sigortası
Uçak Bileti Rezervasyonları
Otel Rezervasyonları

 

Almanya Turist Vizesi

Almanya’da tatil yapacaksanız almanız gereken vize türü Almanya Turist vizesidir. Bir çok turistin her yıl ziyaret ettiği Almanya sizin için de mükemmel bir tercih olacaktır. Almanya’da tatil yaparken sürekli göreceğiniz tarihi yapılara hayran kalacaksınız.

Almanya Turist Vizesi için Gerekli Belgeler;

* Minimum 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
* Gereken Durumlarda Maddi Durum Gösterir Belgeleri
* Otel Doğrulamaları
* Uçak Bileti Konfirmasyonları
* Evli Şahısların Eş Bilgileri
* 2 Fotoğraf ( Arka Fonu Beyaz Olmalı )

Almanya Nişanlı Vizesi

Almanya Nişanlı Vizesi

Almanya nişanlı vizesi biraz farklı bir vizedir. Bu vizeyi alabilmek için ilk önce Alman hükumetini nişanlı olduğunuza inandırmalısınız. Almanya Nişanlı Vizesisi almak için konsolosluğa verilmesi gereken belgeler:

+Başvuru sahibinin 2 adet vesikalığı
+Nişanlısının bulunduğu ülkeden gelen onaylı bir davetiye,
+Nişanlınızla geçirdiğiniz zamanları gösteren belgeler(nişan fotoğrafları olabilir.),
+Duruma özel gereken diğer belgeler için ofisimizden ücretli danışmanlık almanız gerekmektedir.Bu danışmanlık esnasında isterseniz başvuruyu ofisimiz üzerinden yaptırabilirsiniz.Ofisimizle irtibata geçmek için telefon numaralarımız 0 212 343 01 81 / 82.

Almanya Sporcu Vizesi

Almanya Sporcu Vizesi

Almanya için Sporcu vizesi alırken gereken belgeler aşağıdadır. Ofisimiz üzerinde Almanya Sporcu Vizesi almak için telefon numaralarımız 0 212 343 01 81 / 82.Ofisimiz sizin yerinize tüm uğraş verici işleri yapacaktır.

Almanya Sporcu Vizesi için Gerekli Belgeler:

+Sporcu olduğunuza dair lisansınız,
+Uluslararası katılınacak etkinlikten davetiye,
+Bağlı bulunan kurumdan yazı,
+Minimum 12 ay geçerli pasaport,
+2 tane son 6 aylık biyometrik fotoğraf,
+Maddi durumu gösteren belgeler,
+Uçak ve otel konfirmasyonları gerekmektedir.

Almanya Öğrenci Değişim Vizesi

Almanya Öğrenci Değişimi Programı ile Almanya’da öğrenimine devam etmek isteyen öğrenciler Almanya Öğrenci Değişim Vizesi almalıdırlar.
Türkiye’deki okulunuzdan transkript,
Türkiye’deki okulunuzdan öğrenci belgeniz
Gideceğiniz okuldan davetiye
Maddi durum gösterir belgeniz
2 biyometrik Fotoğraf
1 Yıl Geçerliliği olan Pasaport
30.000€ teminatlı seyahat sağlık sigortası
Uçak Bileti Rezervasyonları
Otel Rezervasyon belgeleri

Almanya memur vizesi

Almanya memur vizesi için aşağıdaki belgelerle ofisimize veya konsolosluğa başvurabilirsiniz. Ofisimize başvurduğunuz takdirde sizin hiç bir işle ilgilenmenize gerek kalmayacaktır,tüm işlemlerinizi en ince ayrıntısına kadar planlayan ofisimiz sizler yerine tüm zorlu işlemleri yapacaktır.Ofisimizin telefon numaraları 0 212 247 33 51-61.

Almanya memur vizesi için gereken belgeler aşağıdadır:

+Bağlı bulundukları kurumdan gidecekleri ülkeye gidecekleri tarih ve izin yazıları
+6 aylık maaş bordrosu
+Kurum kimlik kartı fotokopileri
+Görevli olarak gidecekler için görev yerlerinden davetiye,akraba ziyareti için gidecekler için akrabalarından davetiye
+Başvuru sahibinin üstüne tapu ve araç ruhsatı fotokopileri
+İçinde kullanılabilir bakiye barındıran başvuru sahibinin güncel banka hesap çüzdanı
+30.000 € teminatlı seyehat sağlık sigortası
+Otel ve uçak bileti konfirmasyonları